Grillad coleslaw med KycklingSteak
Ingredienser
Kyckling
Grillad 'slaw'
Ingefärsdressing
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Varför inte laga all mat på grillen? Gör som Markiz Tainton och preppa grillen med kål, rädisor och lök för ett magiskt gott tillbehör till KycklingSteaken.
Så här gör du
Pensla spetskålsklyftorna med olivolja, salta och peppra.
Grilla på medelhög värme, ca 4–5 minuter per sida tills kålen är mjuk och har fått färg.
Vispa ihop alla ingredienser till dressingen.
Skär den grillade kålen i strimlor (eller grovhacka), lägg i en skål och blanda med dressingen och koriandern.
Toppa ev. med sesamfrön. Servera ljummen eller kall.
FLER RECEPT

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel