Hot Chicken Wings-buffé med majssalsa, quesadillas och guacamole
Ingredienser
Majssalsa
Quesadillas av ost
Guacamole
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En buffé kan vara lite vad som helst - denna gång är det kycklingvingar i texmex-stil. Här dukar vi fram Hot Chicken Wings och fyller på med majssalsa, quesadillas och guacamole.
Så här gör du
Tillaga Max Hot Chicken Wings efter anvisningarna på förpackningen.
Medan vingarna är i ugnen fixar du tillbehören.
Majssalsa:
- Finhacka chili, vitlök, tomater och rödlök. Lägg i en skål.
- Blanda i majs, olivolja, pressad lime och hackad koriander.
- Rör om noga och smaka av med lite salt.
Quesadillas:
- Ta ett tortillabröd. Täck det med hyvlad ost efter smak. Lägg ett till tortillabröd ovanpå.
- Värm en stekpanna på medium värme.
- Värm quesadillan utan matfett i stekpannan tills den fått lite färg och osten smält.
- Dela upp i tårtbitar.
Guacamole:
- Finhacka vitlök, chili och tomat. Mosa avokadon.
- Blanda ihop vitlök, chili och tomat med avokadon.
- Pressa i lime och hackad koriander. Smaka av med salt och peppar.
Servera gärna med lite tortillachips.
Smaklig måltid!
FLER RECEPT
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel
John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel