Krispig kyckling- och bönsallad toppad med parmesancrème
Ingredienser
Kyckling- och bönsallad
Parmesancrème
INGREDIENSER
INGREDIENSER
I den här trevliga kyckling- och bönsalladen är grönsakerna extra krispiga då det fått svalna i isvatten. Vår lena parmesancrème förstärker kycklingens Caesar-smak och resultatet blir en fest för smaklökarna.
Så här gör du
Kyckling- och bönsallad: Förväll bönorna i saltat vatten och kyl av i isvatten. Skiva lökarna tunt och lägg i isvattnet och häll av allt.
Stek kycklingbaconet krispigt och torka på papper.
Blanda bönorna och löken med vinäger, olja, paprikan och salt och peppar. Blanda i persilja och kycklingbacon samt kycklingen.
Parmesancrème: Riv parmesanosten. Blanda kesellan med parmesanen och rör om ordentligt. Smaka av med salt och peppar.
Smaklig måltid!
Kyckling från Kronfågel är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel