 
            Kycklingburgare med sesam och limemarinerad gurka och sojamajonnäs
Ingredienser
Limemarinerad gurka
Sojamajonnäs
 
      INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lyxa till det hemma med dessa kycklingburgare. Sesam, limemarinerad gurka och sojamajonnäs förgyller kycklingen.
Så här gör du
Skala och skiva gurka tunt, marinera med lime, sambal oelek och sesamolja. Smaka av med salt och vänd i sesamfrön. Låt stå.
Vispa äggula med vinäger, senap, soja och tillsätt olja i mycket små mängder till en början. Alla ingredienser med samma temperatur! Smaka av med salt och tabasco.
Stek kycklingburgarna. Arrangera med den lime-marinerade gurkan i botten. Lägg därefter på burgaren och toppa med tunt skivad rödlök. Lägg på sojamajonnäs och brödtoppen. Smaklig måltid!
 
      FLER RECEPT
 
        Grön kycklingsallad med salsa verde
 
        Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
 
        KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
 
        Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
 
        Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
 
        bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
 
        Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
 
        Albin Johnséns asiatiska Schnitzel
 
         
         
                        
                                           
                        
                                           
                        
                                           
                        
                                          