
Små kycklingpajer med tomat och purjolök
Ingredienser
Pajdeg
Fyllning till kycklingpaj
Äggstanning

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Dessa minipajer med kyckling passar perfekt för fest eller picknick. Enkelt smaksatta med purjolök och körsbärstomater.
Så här gör du
Arbeta snabbt ihop degen i matberedare eller för hand. Forma en rulle och dela i 16 bitar. Tumma ut varje bit i formarna. Nagga och låt stå i kyl minst 30 minuter.
Strimla purjolöken och fräs den mjuk i smör. Fördela kycklingen, purjolök och ost i formarna.
Vispa samman ingredienserna till äggstanningen. Häll den över ingredienserna i formarna.
Sätt ugnen på 225°. Dela körsbärstomaterna och toppa formarna.
Grädda i 15 till 18 minuter tills pajen fått fin färg och äggstanningen stelnat.
Smaklig måltid!


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel