En God Match

Vår Gothia Cup 2019 En God Match

Följ med oss på vår resa under Gothia Cup 2019, där vi önskade alla en god match.

Vår resa började med att samla ihop ett antal olika lag från många olika klubbar. Vi önskade ta reda på vad de såg fram emot med årets Gothia Cup. Nedan visar vi en video från detta möte, där Markiz Tainton bjöd till en fantastisk, nyttig måltid.

Ganska snart bildade vi en uppfattning om fotbollen som stämde väl överens med våra värderingar. Gothia cup, och fotboll, handlar om det goda mötet mellan lagen. Det handlar om att samlas och umgås. Och det handlar om att skapa glädje.

Vi på Kronfågel satte oss ner och började planera: hur ska vi främja möten mellan lagen och sprida en glädje i hela cupområdet?

Det första vi gjorde var att tillsammans med Gothia Cup ta fram en kompisbindel som delades ut efter varje match. Bindeln delades ut till den spelare som röstades till ”matchens godaste motståndare”. Den framröstade spelaren fick en gratis måltid i vår foodtruck.

Det andra var runt ett socialt matbord. Under turneringens gång samlade vi ihop spelare från olika lag som fick sitta i stolar runt ett upphissat bord. När alla satt ner sänktes bordet – och en smakrik kycklingrätt stod på menyn.