
Granatäppelglaserade kycklingvingar och ben med potatissallad och kryddipp
Ingredienser
Granatäppelglaserade kycklingdelar
God potatissallad
Het chilidipp

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Dessa kycklingvingar och kycklingben med granatäppelglaze är alltid en lyckad överraskning. Granatäpplet ger kycklingen en härligt syrlig smak som lättas upp av den hemmagjorda chilidippen.
Så här gör du
Sätt ugnen på 150°. Salta och peppra vingarna och baka i ugnen tills en innertemperatur på 75°.
Koka ihop sockret och lite vaten till en karamell. Tillsätt därefter granatäppeljuice, anchochili och nejlika.
Låt koka ihop till en trögflytande konsistens. Smaka av med salt.
Glasera vingarna och benen. Tillaga i ytterligare 5 minuter i ugnen.
Tärna kokad potatis, finhacka syltlök och skiva salladslök. Blanda allt tillsammans med kesella och kapris.
Nu har du en god, och enkel, potatissallad.
Häll chilisås i en fin skål. Blanda i sirap och vinäger. Tillsätt nejlika, korianderfrö, spiskummin och ingefära. Rör om och tillsätt olivolja.
Smaklig måltid!


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel