Grillad gurksallad med Stora grillfiléer
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Markiz älskar att lag all mat på grillen. Här testar hon en varm gurksallad med mango och lite hetta. Ingen vill missa detta i sommar!
Så här gör du
Grilla gurka, mango och lök: Pensla grönsakerna med lite olivolja.
Grilla på medelhög värme 1–2 min per sida tills du får fina grillränder. Låt svalna.
Banka gurkan och skär sedan i stora bitar.

Skär mangon i skivor och gröp ur. Skär även upp löken.
Blanda gurka, mango, grillad lök, jalapeño och vitlök i en stor skål.
Pressa över limesaft, salta, peppra och blanda försiktigt.
Toppa med koriander och ringla över lite olivolja.
FLER RECEPT

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel