Krämig pasta med Strimlad Kycklinglårfilé smaksatt med Vitlök och Chili
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En krämig pastarätt med färdigkryddad kyckling, mascarpone, gröna ärtor och pecorino
Så här gör du
Sätt på en kastrull med saltat pastavatten.
Hetta upp en stor panna med olivolja på medelvärme. Tillsätt den strimlade kycklinglårfilén och fräs i ca 5 min.
Rör ihop mascarpone med citronskal, citronsaft samt salt och peppar.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. (Koka alltid en minut mindre än vad som står skrivet.)
Blanda i mascarponeröran i pannan med kycklingen tillsammans med ärtorna. Tillsätt pastan och lite av kokvattnet och rör runt till en krämig pasta på låg värme. Servera med riven pecorinoost.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel