Kycklingburgare med citronmarinerad rödkål och chilidressing
Ingredienser
Citronmarinerad rödkål
Chilidressing
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Citronmarinera rödkål, forma kycklingfärs och laga en planetgod kycklingburgare. Lägg till tomat, babyspenat, chilidressing och ugnsrostat bröd för ett extra smarrigt resultat!
Så här gör du
Hyvla kålen med en osthyvel. Salta därefter kålen, rör om och pressa ut vätskan. Blanda ner citron och olja.
Forma färsen till fyra hamburgare, utan att knåda den. Salta och peppra bägge sidor och stek sedan i panna med olja. Bekräfta gärna med termometer att kycklingen är klar. 70° rekommenderas.
Stek eller ugnsrosta bröden. Gör under tiden chilidressingen genom att blanda alla ingredienser och smaka av med salt. Montera burgaren som på bilden och servera!
FLER RECEPT
Grön kycklingsallad med salsa verde
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel