 
            Kycklingnuggets med grönkålsslaw
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Krispiga kycklingnuggets med höstinspirerad coleslaw på grönkål.
Så här gör du
Kyckling
Baka kycklingnuggets i ugnen på 225 grader i 12 minuter.
Fyllning
Strimla grönkål, riv morot och rött äpple, salta. Blanda med majonnäs och smaka av med svartpeppar. Servera gärna tillsammans med några goda dippsåser exempelvis curryremoulad och sweet chili.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
FLER RECEPT
 
        Grön kycklingsallad med salsa verde
 
        Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
 
        KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
 
        Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
 
        Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
 
        bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
 
        Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
 
        Albin Johnséns asiatiska Schnitzel
 
         
         
                        
                                           
                        
                                           
                        
                                           
                        
                                          