Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En fräsch och färgstark sallad som kombinerar saftig kyckling, krispigt äpple, krämig fetaost och sötma från blåbär – allt balanserat med quinoa, grönkål och rostade mandlar. Perfekt som en mättande lunch eller lätt middag!
Så här gör du
Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen.
Förväll svartkålen lätt i kokande vatten i 1 minut. Skölj med kallt vatten och låt rinna av.
Skiva äpple tunt och smula fetaosten. Strimla endivesalladen.
Vispa ihop citronsaft och skal tillsammans med olivolja och lite salt till en dressing.
Montera salladen på fyra tallrikar eller i en stor skål: börja med spenat och endive i botten. Lägg på quinoa, kyckling, svartkål, strimlad endive, blåbär, äppelskivor, fetaost och mandlar.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel