
Strimlad kycklinglårfilé med kebabkrydda i pitabröd
Ingredienser
Kycklinglårfilé kebab
Chilisås

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklinglårfilé kebab som är mycket god och busenkel att göra. Serveras i pitabröd tillsammans med krispiga grönsaker, meze-yoghurt och het chilisås.
Så här gör du
Chilisås: Fräs lök och vitlök i lite olja och tillsätt tomater. Låt sjuda i cirka 5 minuter.
Tillsätt övriga ingredienser. Mixa slät och smaka av med salt och peppar.
Blanda en sallad av grönsakerna. Vänd i olivolja och smaka av med salt.
Blanda kycklingen med kebabkrydda
Stek kycklingen snabbt i olja tillsammans tills den är genomstekt.
Värm bröden och fyll med yoghurt, chilisås, sallad och kyckling.
Smaklig måltid!
Kan man äta kycklingkebab kall? Ja, men den är som godast varm
Vad innehåller kycklingkebab? Kycklingkebab från kronfågel bestårav lårfilé
Vad kostar kyckling kebab? Kycklingkebab från kronfågel är ett prisvärt middagsalternativ
Kronfågels strimlade lårfilé är 100 % svensk kyckling.
Kycklingen har ursprung Sverige då den är både uppfödd på våra svenska gårdar och slaktad här. Läs gärna mer om våra svenska gårdar under den här länken=>.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel