Svampomelett med strimlad kyckling
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En fluffig och krämig omelett svampfyllning och toppad med strimlad kyckling
Så här gör du
Värm upp en stekpanna med smör eller olja på medelvärme.
Lägg i de hackade löken och stek tills de är mjuka och genomskinliga.
Tillsätt svamparna och stek tills de är mjuka och har släppt ifrån sig sin vätska. Låt vätskan koka bort.
I en skål, vispa äggen och rör i riven ost om du vill ha en extra krämig omelett. Tillsätt salt och peppar efter smak.
Häll äggblandningen över svamp och lök i stekpannan.
När botten börjat stelna, strössla över strimlad kyckling.
Låt omeletten steka i några minuter tills botten är fast.
Använd en stekspade för att försiktigt lyfta och vika omeletten på mitten.
Låt omeletten steka i ytterligare någon minut tills den är genomstekt efter din smak.
Servera omeletten varm med några färska örter eller en sallad på sidan om du vill.
Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy