
Tacosallad med kyckling, svart bönsalsa och guacamole
Ingredienser
kyckling och salladsbas
bönsalsa
guacamole
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakrik och mättande tacosallad med möra kycklingbitar, kryddiga bönor, krispig kål och len guacamole. En härlig mix av texturer och smaker som passar lika bra till vardag som till helg
Så här gör du
Börja med att strimla kålsorterna och riva morot. Smaka av med äppelcidervinäger, socker och salt.
Bönsalsa
Blanda bönorna med skuren salladslök, chili, spiskummin, limesaft och skal tillsammans med olivolja. Salta
Guacamole
Mosa avokado med limesaften och vispa ihop med olivolja och salt
Montera salladen: Fördela kålsallad på fyra tallrikar. Toppa med kyckling, bönröra, picklad lök, koriander, blå majschips och limeklyftor. Servera med guacamolen.
FLER RECEPT

Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs