Kycklingbollar i kokossås
Ingredienser
Kokossås
Till servering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingbollar och kokos är en supergod kombo som sätter smaklökarna på spänn. Ett enkelt recept, men en snygg rätt som imponerar vid matbordet.
Så här gör du
Blanda kycklingfärs, vitlök, paprikapulver, salt och peppar. Forma till stora bollar och bryn runt om i smör i en stekpanna. Genom att steka bollarna får du en fin yta men det går även bra att koka direkt i kokossåsen.
Koka upp kokosgrädden tillsammans med övriga ingredienserna, smaka av med salt och peppar. Lägg sedan i kycklingbollarna och låt sjuda i cirka 5 – 10 minuter.
Servera rätten tillsammans med kokt ris, hackad cashew och koriander.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel