
Vaniljglass med chokladcrème, mazarinbotten och havtorn
Ingredienser
mazarinbotten
chokladcrème
inlagda havtorn
tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En barnsligt god mazarinbotten serverad med vaniljglass, chokladcrème och inkokta havtorn. Ett värdigt avslut på året!
Så här gör du
Sätt på ugnen på 175 grader
Vispa smör och riven mandelmassa. Tillsätt äggen, ett i taget under vispning. Avsluta med att vända i vetemjölet. Smörj en sockerkaksform och strö i mandelspån
Fyll formen och baka av kakan i ca 30 min. Låt svalna och skär i fina fyrkanter
Värm grädden försiktigt tillsammans med mjölkchokladen. Rör runt med en slickepott tills det blivit en tjock crème. Låt svalna i rumstemp.
Koka ihop de frysta havtornen tillsammans med sockret tills sockret smält. Låt kyla ner.
Dela hallon, krossa maränger och digestivekex. Servera tillsammans med mazarinbotten, vaniljglass, chokladcrème, havtorn och framförallt en massa kärlek!

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel