skapar vi mervärde

Tillsammans skapar vi mervärde

Sponsring och samarbeten

Partnerskap är viktiga för oss.

Vår ambition är att våra samarbeten ska vara givande och utvecklande för båda parter, där vi tillför mer än bara produkter eller pengar.

Vi vill bidra till en mer hälsosam och hållbar livsstil, där vi uppfattas som ett inspirerande och modernt företag som skapar mervärden för våra kunder och konsumenter.

Nedan ser du ett litet urval av våra samarbeten.

Sommaren 2019 var vi samarbetspartners till Gothia Cup. Vi lanserade konceptet #godmatch där syftet var att främja de goda möten som sker både på och utanför fotbollsplanen.

samarbetet med matinspiratören Markiz Tainton startade i början av 2019. Markiz blev känd efter sin medverkan i Sveriges Mästerkock 2014. hennes genuina passion för kyckling är något vi välkomnar och hennes matlagningskonst är vi stolta över att kunna dela med dig.

Kronfågel Foodservice kan from dec 2020 stolta presentera Olle Broström som ambassadör. Olle är OS-MEDALJören som jobbar på Fotografiska i Stockholm. Tillsammans kommer vi fortsätta att utforska smakupplevelser ihop med kyckling.

rätt till rörelse är vår idrottsfond som stöttar föreningar och klubbar som jobbar för att få fler barn och ungdomar i rörelse.

Vill du komma i kontakt med oss gällande samarbete?

Om våra varumärken kan stärka varandra vill vi gärna höra från dig! Kontakta oss nedan så svarar vi så fort som möjligt.

Kontakta oss