skapar vi mervärde

Tillsammans skapar vi mervärde

Vår ambition är att våra samarbeten ska vara givande och utvecklande för båda parter, där vi tillför mer än bara produkter eller pengar. Vi vill bidra till en mer hälsosam och hållbar livsstil och uppfattas som ett inspirerande och modernt företag som skapar mervärden för våra kunder och konsumenter.

Här kan du läsa mer om våra sponsorskap och samarbeten.

markiz tainton

Samarbetet med matinspiratören Markiz Tainton startade 2019. Hennes genuina passion för kyckling är något vi värnar och hennes matlagningskonst är vi stolta över att kunna dela med dig. Gå till recepten skapade av Markiz.

rätt till rörelse

Rätt till rörelse startade 2019 och är vårt långsiktiga projekt som stöttar föreningar och initiativ som jobbar för att få fler barn och ungdomar att leva ett aktivt liv, oavsett förutsättningar. Läs mer här.

olle broström

Kronfågel Foodservice kan from. december 2020 stolt presentera OS-medaljören Olle Broström som ambassadör. Tillsammans kommer vi att utforska kulinariska upplevelser kring kyckling. Inspireras av Olles recept!

Vill du komma i kontakt med oss gällande samarbete?

Om våra varumärken kan stärka varandra vill vi gärna höra från dig! Kontakta oss nedan så svarar vi så fort som möjligt.

Kontakta oss