skapar vi mervärde

Tillsammans skapar vi mervärde

Sponsring och samarbeten

Vår ambition är att våra samarbeten ska vara givande och utvecklande för båda parter, där vi tillför mer än bara produkter eller pengar.

Vi vill bidra till en mer hälsosam och hållbar livsstil och uppfattas som ett inspirerande och modernt företag som skapar mervärden för våra kunder och konsumenter.

Nedan ser du ett litet urval av våra samarbeten.

Kronfågel Foodservice kan fr o m december 2020 stolt presentera OS-medaljören Olle Broström som ambassadör. Tillsammans kommer vi att utforska kulinariska upplevelser kring kyckling.

Rätt till rörelse är vårt långsiktiga projekt som stöttar föreningar och klubbar som jobbar för att få fler barn och ungdomar till att leva ett aktivt liv.

Sommaren 2019 var vi samarbetspartners till Gothia Cup. Konceptet #godmatch syftade till att främja de goda möten som sker både på och utanför fotbollsplanen.

Samarbetet med matinspiratören Markiz Tainton startade 2019. Hennes genuina passion för kyckling är något vi värnar om och hennes matlagningskonst är vi stolta över att kunna dela med dig.

Som stolt samarbetspartner och officiell kycklingleverantör till Juniorkocklandslaget vill vi vara med och inspirera, stötta och främja den svenska gastronomin i Sverige och världen.

Vill du komma i kontakt med oss gällande samarbete?

Om våra varumärken kan stärka varandra vill vi gärna höra från dig! Kontakta oss nedan så svarar vi så fort som möjligt.

Kontakta oss