rätt till rörelse

Alla barn ska ha rätt till rörelse

Barn och ungas möjlighet till idrott och sunda rutiner tycker vi är viktigt. Därför startades Rätt till rörelse 2019 med ambitionen att bli en god kraft i samhället.

Vad är Rätt till rörelse?

Rätt till rörelse samarbetar med idrottsföreningar och initiativ som aktivt jobbar för att fler barn och unga ska få möjlighet att röra på sig och skapa ett hälsosamt liv. Det kan handla om projekt som främjar integration, sammanhang som ger barn med funktionsvariation möjlighet att idrotta eller om ett ledarskap som får unga att känna sig motiverade att fortsätta med sin idrott.

segeltorps if fick uppleva fotbollsdrömmen

Tack vare Rätt till Rörelse fick Segeltorps IFs flickor 09 i år chansen att delta i Gothia Cup. I serien ROAD TO GOTHIA lär du känna laget och de unga talangerna, under vägen mot fotbollsdrömmarna på Gothia Cup. Häng med på resan!

din måltid gör skillnad

Vi har valt ut ett antal av våra mest omtyckta produkter till förmån för Rätt till rörelse. En del av försäljningen från dessa produkter bidrar till socialt hållbara projekt inom barn- och ungdomsidrotten.

artiklar om rätt till rörelse

Markiz

markiz bästa rätter till aktiva unga

Att varje dag laga en middag som alla runt bordet tycker om och är tillräckligt näringsrik för små idrottare – det är en nöt som många föräldrar försöker knäcka. Matkreatören Markiz Tainton har utvecklat populära rätter som de flesta barn gillar och alla kan laga!