Olle Broström

Låt oss inspirera er med fantastiska matupplevelser framtagna av OS-medaljören Olle Broström, tidigare medlem av svenska Juniorkocklandslaget.

Buffalo Hot Wings med bluecheesedipp

Buffalo Hot Wings med bluecheesedipp

(0 röster)

Mjölkpocherad kycklingfilé med bulgur, brysselkål och dragon

(2 röster)
ROSTAD GÅRDSKYCKLING med sesamfrön och sallad på pak choi

Rostad Gårdskyckling med sesamfrön och sallad på pak choi

(1 röster)

Kycklingfilé med pesto på solrosfrön, tagliatelle och haricots verts

(3 röster)

Bun Cha med kycklinglårfilé

(2 röster)
CURRYBAKAD BOSARPKYCKLING med vildris och naanbröd – Kronfågel

Currybakad Bosarpkyckling med vildris och naanbröd

(1 röster)

Friterad kycklinginnerfilé från Bosarp med rökig BBQ-majonnäs

(1 röster)

Grillade kycklingleverspett i pitabröd med vitlöksmajonnäs och fefferoni

(0 röster)
KYCKLINGKÖTTBULLAR MED potatismos, rårörda lingon och skummig gräddsås

Kycklingköttbullar med potatismos, rårörda lingon och skummig gräddsås

(1 röster)
KRÄMIG KYCKLINGPASTA med soltorkade tomater och spenat

Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat

(2 röster)
KYCKLINGBOLOGNESE med spaghetti – bosarps gårdar, Kronfågel

Spaghetti med kycklingbolognese

(0 röster)

Bräserade kycklingben med ängamat och surdegsbröd

(1 röster)

Krispigt stekt kycklinglårfilé med shiitakesvamp och gotlandslinser

(0 röster)
POCHERAD BOSARPKYCKLING med udonnudlar och grönsparris

Pocherad Bosarpkyckling med udonnudlar och grönsparris

(1 röster)
Grillad kycklingbröstfilé med tzatziki

Grillad kycklingbröstfilé med bulgursallad och tzatziki

(0 röster)

Stekt kycklingbröstfilé med brynt misosmör och pak choisallad

(0 röster)
Kycklingfrikadeller i tomatsås

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

(0 röster)

Stekt kycklingbröstfilé med crust och säsongens bönor

(0 röster)
Kycklinglarb med mynta och koriander

Kycklinglarb med mynta och koriander

(1 röster)

Kycklingleverparfait med vindruvor och frisésallat

(0 röster)

Yakitorispett på kycklinginnerfilé och kycklinghjärta

(1 röster)

Kycklingfärspaj med stekt svamp, dragon och cheddarost

(1 röster)

Helrostad cajunkyckling med krossad potatis, brysselkål och gräddsås

(1 röster)

Kycklingmacka med överbliven kyckling och currymajonnäs

(0 röster)

Pumpasoppa med kycklingben och rostade pumpafrön

(0 röster)

KycklingSteak Karljohansvamp & Rostad Vitlök med pumpa och vitlöksmajonnäs

(0 röster)

Grillade kycklingfärsspett, marinerad spetskål och tzatziki

(0 röster)

Kycklingtacos, tomatsalsa och avokadocrème med grön tabasco

(2 röster)

Asiatiska kycklingdumplings med pak choisallad och sojadressing

(3 röster)
Gulashsoppa med kyckling

Gulaschsoppa med kycklingfärs

(3 röster)
KycklingSteak Kantarell, Juniorkocklandslaget

KycklingSteak Kantarell med smörstekta kantareller

(2 röster)