Olle Broström

Låt oss inspirera er med fantastiska matupplevelser framtagna av OS-medaljören Olle Broström, tidigare medlem av svenska Juniorkocklandslaget.

Krämig kycklingfilé med bulgur, brysselkål och dragon i mjölkpocherad sås

Mjölkpocherad kycklingfilé med bulgur, brysselkål och dragon

(2 röster)
Kycklingfilé med pesto, tagliatelle och haricots verts

Kycklingfilé med pesto på solrosfrön och tagliatelle

(3 röster)
Bun Cha med kycklinglårfilé

Bun Cha med kycklinglårfilé

(2 röster)
CURRYBAKAD BOSARPKYCKLING med vildris och naanbröd – Kronfågel

Currybakad Bosarpkyckling med vildris och naanbröd

(1 röster)
Krispiga kycklinginnerfiléer med rökig BBQ-majonnäs

Friterad kycklinginnerfilé från Bosarp med rökig BBQ-majonnäs

(2 röster)
KYCKLINGKÖTTBULLAR MED potatismos, rårörda lingon och skummig gräddsås

Kycklingköttbullar med potatismos, rårörda lingon och skummig gräddsås

(2 röster)
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater

Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat

(5 röster)
KYCKLINGBOLOGNESE med spaghetti – bosarps gårdar, Kronfågel

Spaghetti med kycklingbolognese

(0 röster)
BRÄSERADE KYCKLINGBEN med ängamat och surdegsbröd

Bräserade kycklingben med ängamat och surdegsbröd

(1 röster)
Krispigt stekt kycklingfilé med shiitakesvamp och gotlandslinser

Krispigt stekt kycklinglårfilé med shiitakesvamp och gotlandslinser

(0 röster)
POCHERAD BOSARPKYCKLING med udonnudlar och grönsparris

Pocherad Bosarpkyckling med udonnudlar och grönsparris

(1 röster)
GRILLAD KYCKLINGBRÖSTFILÉ med bulgursallad och tzatziki

Grillad kycklingbröstfilé med bulgursallad och tzatziki

(0 röster)
Mustig kycklingrätt med brynt misosmör och pak choisallad

Stekt kycklingbröstfilé med brynt misosmör och pak choisallad

(2 röster)
Kycklingfrikadeller i tomatsås

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

(0 röster)

Stekt kycklingbröstfilé med crust och säsongens bönor

(0 röster)
Kycklinglarb med mynta och koriander

Kycklinglarb med mynta och koriander

(1 röster)

Kycklingleverparfait med vindruvor och frisésallat

(0 röster)

Yakitorispett på kycklinginnerfilé och kycklinghjärta

(1 röster)
KYCKLINGFÄRSPAJ MED stekt svamp, dragon och cheddarost

Kycklingfärspaj med stekt svamp, dragon och cheddarost

(1 röster)
Helrostad cajunkyckling med krossad potatis och gräddsås

Helrostad cajunkyckling med krossad potatis, brysselkål och gräddsås

(2 röster)
Kycklingmacka med överbliven kyckling & currymajonnäs

Kycklingmacka med överbliven kyckling och currymajonnäs

(0 röster)

Pumpasoppa med kycklingben och rostade pumpafrön

(0 röster)
Kycklingsteak Karl-Johan med chilirostad pumpa & vitlöksmajonnäs

Smörstekt kycklingsteak med pumpa och vitlöksmajonnäs

(0 röster)
Grillade kycklingfärsspett med marinerad spetskål och tzatziki i pitabröd

Grillade kycklingfärsspett, marinerad spetskål och tzatziki

(1 röster)
Fräscha kycklingtacos med tomat och avokadocreme och en touch av grön tabasco

Kycklingtacos, tomatsalsa och avokadocrème med grön tabasco

(2 röster)
Dumplings med kyckling och pak choisallad i asiatisk stil

Asiatiska kycklingdumplings med pak choisallad och sojadressing

(5 röster)
GULASCHSOPPA med kycklingfärs, gräddfil och baguette

Gulaschsoppa med kycklingfärs

(4 röster)
Buffalo Hot Wings med bluecheesedipp

Buffalo Hot Wings med bluecheesedipp

(2 röster)
KycklingSteak Kantarell, Juniorkocklandslaget

KycklingSteak Kantarell med smörstekta kantareller

(2 röster)
ROSTAD GÅRDSKYCKLING med sesamfrön och sallad på pak choi

Rostad Gårdskyckling med sesamfrön och sallad på pak choi

(2 röster)
Grillade kycklingleverspett i pitabröd med vitlöksmajonnäs och feferoni

Grillade kycklingleverspett i pitabröd med vitlöksmajonnäs och feferoni

(0 röster)