Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Ingredienser
Klubbfilé
Kålsallad
Jalapenomajonnäs
Picklad rödlök
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Goda snabba kycklingtacos på klubbfilé. En krispig kålsallad tillsammans med en illgrön jalapenomajonnäs. Recept av Olle Broström
Så här gör du
Klubbfilé
Salta och peppra kycklingen, stek skinnet krispig i en stekpanna med smör.
Kålsallad
Strimla spetskål, chili och salladslök. Blanda ihop till en sallad och smaka av med olivolja och salt. Toppa med hackad persilja
Jalapenomajonnäs
Värm upp oljan till 70°C, mixa med jalapeño och babyspenat. Sila genom silduk och kyl ned. Slå en majonnäs på oljan, behövs mer hetta använd grön tabasco.
Picklad rödlök
Skala och skiva rödlök tunt på mandolin, pickla i 1–1-2lag. Toppa tacosen med färsk koriander.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås