styckning & urbening
Att stycka kyckling är inte så svårt som man kan tro. Med lite övning blir du snabbt en mästare. Här visar vi hur man styckar hel kyckling och benar ur kycklingklubba.
stycka Hel Kyckling
Att köpa hel kyckling är både smart och prisvärt. Du får ut en rad kycklingdetaljer som lämpar sig för olika rätter plus ett skrov som du förstås kokar buljong på. Zero waste! Steg för steg visar vi här hur man styckar hel kyckling på ett traditionellt sätt.
Mer om hel kycklingSå här benar du ur kycklingklubba
Kycklingklubba är lika god att tillaga med ben som utan ben. I filmen visar vi hur man enkelt benar ur kycklingklubba. Vi har valt att kalla en urbenad klubba för KycklingSteak.
Mer om kycklingklubbaVi rekommenderar att man tinar fryst kyckling i kylen. På så sätt behåller den sin saftighet. Glöm inte att ta ut kyckligen ur frysen dagen innan den ska tillagas!
Fler tips