Ostiga enchiladas med kyckling och pico de gallo
Ingredienser
Kycklingenchilada
pico de gallo
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingenchiladas är en snabb och smakrik texmex-favorit för hela familjen! Fyll tortillabröd med saftig kyckling och ost, gratinera gyllene i ugn och servera med fräsch pico de gallo.
Så här gör du
Fräs kycklingen med olja i en stekpanna. Tillsätt vitlök, lök, paprika och kryddor. Fräs i några minuter. Slå sen på krossad tomat, vatten och salsa. Koka i ca 5 minuter.
Lägg på kycklingröran på varje tortillabröd och rulla ihop och lägg allt i en ugnsform. Strö över osten och baka i ugn på 200 grader i ca 10 minuter. Servera med pico de gallo och gärna gräddfil.
Pico de gallo
Tärna tomaterna och skär koriander och vårlök. Tillsätt spiskummin, tabasco, limesaft och skal samt olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar
Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy