
Grillad persika med burrata och myntapesto
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Det perfekta tillbehöret till grillad kyckling. En frisk och söt blandning som kommer bli en favorit på grillbordet
Så här gör du
Pensla persikohalvorna med olivolja. Värm upp grillen eller en grillpanna.
Grilla persikorna med snittytan nedåt på medelhög värme tills de är karamelliserade och har grillränder, cirka 3-4 minuter.
Mixa mynta, vitlök och mandel i en matberedare.
Tillsätt olivolja, riven parmesanost och citronsaft, och mixa tills allt är väl blandat. Smaka av med salt och peppar.
Lägg de grillade persikorna på ett serveringsfat. Placera burrataostarna bredvid persikorna. Ringla myntapeston över persikorna och burratan. Garnera med färsk mynta.

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese