Ugnsgratinerad kycklingmiddagskorv zucchini och potatismos
Ingredienser
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
EFTER - KARATEN - INNAN - RIDNINGEN - KORV
Kycklingmiddagskorv gratinerad med ost och tomat!
Så här gör du
Sätt ugnen på 225 grader. Koka upp krossade tomater, vatten, tomatpuré, kycklingbuljongtärning, honung, paprikapulver och spiskummin i en tjockbottnad kastrull. Låt sjuda utan lock under omrörning ca 5 min.
Smaka av med salt och peppar.
Skär Kycklingmiddagskorv och zucchini i skivor. Varva i en ugnsfast form. Häll över tomatsås. Toppa med ost och gratinera i ugn 10 min.
Gör potatismoset under tiden: Skala och skär potatis i mindre bitar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten på hög värme ca 10 min. Häll av kokvattnet. Tillsätt mjölk och smör. Vispa luftigt med elvisp. Smaka av med salt och peppar.
Toppa med valfri ört. Servera!
Testa vår Bosarpkyckling!
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel