Bosarps gårdar Ekologisk kyckling
Våra ekologiska produkter kommer alltid från en av våra mindre Bosarpgårdar. Dessa kycklingar har tillgång till utevistelse och växer långsamt i samklang med naturen.
Recepttips
Ekologiskt kycklingbröst med pumpapuré och karljohansvamp
Currybakad Bosarpkyckling med vildris och naanbröd
Friterad kycklinginnerfilé från Bosarp med rökig BBQ-majonnäs
Kycklingköttbullar med potatismos, rårörda lingon och skummig gräddsås
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat
Spaghetti med kycklingbolognese
Bräserade kycklingben med ängamat och surdegsbröd
Krispigt stekt kycklinglårfilé med shiitakesvamp och gotlandslinser
Pocherad Bosarpkyckling med udonnudlar och grönsparris
Grillad kycklingbröstfilé med bulgursallad och tzatziki
Stekt kycklingbröstfilé med brynt misosmör och pak choisallad
Stekt kycklingbröstfilé med crust och säsongens bönor
Kycklinglarb med mynta och koriander
Kycklingleverparfait med vindruvor och frisésallat
Yakitorispett på kycklinginnerfilé och kycklinghjärta
Hel Bosarpkyckling med murkelsås, svartkål och potatisgratäng med gruyèreost
Grillade kycklingleverspett i pitabröd med vitlöksmajonnäs och feferoni
Ugnsbakade eko-kycklingbröst med örter och potatis