
Grön kycklingsalladmed salsa verde
Ingredienser
Kycklingsallad
Salsa verde
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Testa denna lyxiga "forest green" salad som är en fröjd för ögat. Med färdiglagad kyckling blir salladen matig på nolltid
Så här gör du
Salsa Verde
Börja med att mixa alla ingredienserna till salsa verden. Antingen med stavmixer eller vanlig mixer. Smaka av eventuellt av med salt om det behövs.
Salladen
Koka upp saltat vatten och förväll haricots verts i 4 minuter. Ta ur med hålslev och doppa i kallt vatten. Ansa och dela brysselkål på hälften och koka i samma saltade vatten i ca 5 min och kyl därefter ner och avsluta med att förvälla svartkålen i 1-2 min i kastrullen.
Hyvla gurkan längs med på mandolin och smaka upp med salt, citronsaft och olivolja i en bunke. Skiva avokado och bryt krispsallad Arrangera alla ingredienser på ett stort fat eller i fyra halvdjupa tallrikar som på bilden. Avsluta med caesarkyckling, rostade pumpakärnor , en skvätt olivolja över allt tillsammans med salsa verde-dressingen
FLER RECEPT

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs