
Små kycklingpajer med tomat och purjolök
Ingredienser
Pajdeg
Fyllning till kycklingpaj
Äggstanning

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Dessa minipajer med kyckling passar perfekt för fest eller picknick. Enkelt smaksatta med purjolök och körsbärstomater.
Så här gör du
Arbeta snabbt ihop degen i matberedare eller för hand. Forma en rulle och dela i 16 bitar. Tumma ut varje bit i formarna. Nagga och låt stå i kyl minst 30 minuter.
Strimla purjolöken och fräs den mjuk i smör. Fördela kycklingen, purjolök och ost i formarna.
Vispa samman ingredienserna till äggstanningen. Häll den över ingredienserna i formarna.
Sätt ugnen på 225°. Dela körsbärstomaterna och toppa formarna.
Grädda i 15 till 18 minuter tills pajen fått fin färg och äggstanningen stelnat.
Smaklig måltid!

FLER RECEPT

Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing

Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Friterad sataykyckling med sesamdressing i salladswraps

BBQ KycklingSteak Tryffel med potatisgratäng och grillade tomater

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad