Små kycklingpajer med tomat och purjolök
Ingredienser
Pajdeg
Fyllning till kycklingpaj
Äggstanning
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Dessa minipajer med kyckling passar perfekt för fest eller picknick. Enkelt smaksatta med purjolök och körsbärstomater.
Så här gör du
Arbeta snabbt ihop degen i matberedare eller för hand. Forma en rulle och dela i 16 bitar. Tumma ut varje bit i formarna. Nagga och låt stå i kyl minst 30 minuter.
Strimla purjolöken och fräs den mjuk i smör. Fördela kycklingen, purjolök och ost i formarna.
Vispa samman ingredienserna till äggstanningen. Häll den över ingredienserna i formarna.
Sätt ugnen på 225°. Dela körsbärstomaterna och toppa formarna.
Grädda i 15 till 18 minuter tills pajen fått fin färg och äggstanningen stelnat.
Smaklig måltid!
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett