
Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök
60 min | Enkelt
Ingredienser
4 st
bakpotatis
2 dl
majonnäs
1 msk
pepparrot, riven
0.5 msk
citronsaft + citronskal av en halv citron
2 msk
dill, finskuren
salt och peppar
1 st
rödlök, finhackad
dillvippor till garnering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Byt ut räkor mot kyckling och gör en annorlunda skagenröra. Garanterad succé!
Så här gör du
Bakpotatis
Stick några hål i potatisarna och baka i ugnen på 225 grader i ca 50-60 minuter.
Kycklingskagen
Skär kycklingen i lite mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt majonnäs, riven pepparrot, citronsaft och gärna rivet citronskal. Blanda ner skuren dill och smaka av röran med salt och peppar.
Skär ett kryss i potatisarna och tryck ihop från långsidan så potatisen öppnas upp. Fyll potatisen med kycklingskagen och toppa med finskuren rödlök och en dillvippa.