Bakpotatis_skagen_1000x1000
(2 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök

60 min | Enkelt

Byt ut räkor mot kyckling och gör en annorlunda skagenröra. Garanterad succé!

Ingredienser

4 st
bakpotatis
2 dl
majonnäs
1 msk
pepparrot, riven
0.5 msk
citronsaft + citronskal av en halv citron
2 msk
dill, finskuren
salt och peppar
1 st
rödlök, finhackad
dillvippor till garnering

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Byt ut räkor mot kyckling och gör en annorlunda skagenröra. Garanterad succé!

Så här gör du

Bakpotatis

Stick några hål i potatisarna och baka i ugnen på 225 grader i ca 50-60 minuter.

Kycklingskagen

Skär kycklingen i lite mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt majonnäs, riven pepparrot, citronsaft och gärna rivet citronskal. Blanda ner skuren dill och smaka av röran med salt och peppar.

 

Skär ett kryss i potatisarna och tryck ihop från långsidan så potatisen öppnas upp. Fyll potatisen med kycklingskagen och toppa med finskuren rödlök och en dillvippa.