
Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Byt ut räkor mot kyckling och gör en annorlunda skagenröra. Garanterad succé!
Så här gör du
Bakpotatis
Stick några hål i potatisarna och baka i ugnen på 225 grader i ca 50-60 minuter.
Kycklingskagen
Skär kycklingen i lite mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt majonnäs, riven pepparrot, citronsaft och gärna rivet citronskal. Blanda ner skuren dill och smaka av röran med salt och peppar.
Skär ett kryss i potatisarna och tryck ihop från långsidan så potatisen öppnas upp. Fyll potatisen med kycklingskagen och toppa med finskuren rödlök och en dillvippa.

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese