Kycklingkebab med bröd och vitlökssås
Ingredienser
Kycklingkebab
Vitlökssås
Citronmarinerad rödkål
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gör Markiz Taintons supergoda och snabba kycklingkebab!
Så här gör du
Vitlökssås
Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra.
Såsen blir godare av att stå och dra en stund i kylen innan servering.
Citronmarinerad rödkål
Hyvla rödkålen tunt och salta. Blanda runt och pressa ut vätskan. Blanda ner citron, mynta och olja.
Kycklingkebab
Stek kycklingkebaben i matolja 4-5 minuter på medelvärme, tillsätt 2 msk vatten och låt steka till vattnet dunstat bort.
Fyll pitabröden med kebab, rödkålsallad och vitlökssås.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Julköttbullar med mandel