Kycklingkebab med bröd och vitlökssås
Ingredienser
Kycklingkebab
Vitlökssås
Citronmarinerad rödkål
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gör Markiz Taintons supergoda och snabba kycklingkebab!
Så här gör du
Vitlökssås
Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra.
Såsen blir godare av att stå och dra en stund i kylen innan servering.
Citronmarinerad rödkål
Hyvla rödkålen tunt och salta. Blanda runt och pressa ut vätskan. Blanda ner citron, mynta och olja.
Kycklingkebab
Stek kycklingkebaben i matolja 4-5 minuter på medelvärme, tillsätt 2 msk vatten och låt steka till vattnet dunstat bort.
Fyll pitabröden med kebab, rödkålsallad och vitlökssås.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett