
Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Tunnbröd, kycklingkebab och kål blir ett vintrigare alternativ till vanlig pizza.
Så här gör du
Stek den frysta kycklingkebaben i en stekpanna med lite olja. Ansa svampen och stek i smör i några minuter och smaka av med salt. Blanda crème fraiche med citronskal, salta och peppra.
Bred crème fraiche på tunnbrödet och toppa sedan med kycklingkebab, rödkål, grönkål, stekt svamp och de skivade fikonen. Ringla lite honung över fikonen. Baka i ugnen på 225 grader i 7–8 minuter. Avsluta med att riva parmesan över pizzan.

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes