
Hasselbackspotatis med löjrom
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hasselbackspotatis i lyxig miniversion med löjrom. Fingerfood med en given plats på nyårsminglet eller middagsbjudningen.
Så här gör du
Skär av en bit på potatisen så den står stadigt. Skiva sen potatisen tunt med vass kniv men inte hela vägen genom potatisen.
Lägg nu potatisarna i en ugnsform. Salta och hyvla över smöret. Sikta över ströbrödet.
Baka i ca 30 minuter tills potatisarna är gyllenbruna och krispiga. Skeda över smöret med jämna mellanrum. Låt svalna något.
Toppa med smetana, löjrom och finhackad rödlök.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel