Servera kyckling på julbordet i år!
Ett gott och hållbart alternativ till de klassiska julköttbullarna är att göra dem på kycklingfärs. Och varför inte bjuda på lyxiga snittar med kyckling till nyårsdrinken?
Ekologiskt kycklingbröst med pumpapuré och karljohansvamp
Kycklinglevermousse med brioche, aprikos och hasselnötter
Kycklingnuggets med grönkålsslaw
Kycklingfajitas med rödbetsguacamole
Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål
Kycklingpaj med grönkål och getost
Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter
Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv
Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron
Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon
KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes
Kycklingwok med grönsaker & wasabi
Kycklinglårfilégryta med tomat, vitt vin och saffransris
Tacos med kycklingpinnar och picklad rödkål
Kycklingben i ugn med fänkål och apelsin
Julsnacks – kycklingkroketter och minirösti med kycklingköttbullar
Friterade kycklinginnerfiléer med tre såser
KycklingSteak med äppelchutney och råstekt potatis
Varm macka med potatisröra toppad med kyckling
Hel gårdskyckling med tranbärs- och sojaglaze och tre sorters kål
Stekt levainbröd med äggröra och kycklingbacon
Juliga kycklingköttbullar
Vörtlangos med kycklingköttbullar och kycklingprinskorvar
Hasselbackspotatis med löjrom
Kycklingkroketter och Crostini med riven tomat
Kycklinglevermousse med picklad rödlök på frasig smördeg
Kycklingfärsknyten och grillade köttbullar med bröd
Kycklingmacka med grönkålskräm
Helstekt kyckling med smak av senap och apelsin
Kycklinggubbröra på potatisnäste
Saffranskyckling med apelsin och krossad potatis
Julköttbullar av kycklingfärs med rödbetssallad
Mini-Jansson med kyckling
Julköttbullar med mandel
Kycklingprinskorvar med sötpotatishummus
Uppesittarmackan i två varianter