Hot Creole Kycklingburgare med jalapeño och bacon
Ingredienser
Starka kycklingburgare
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hot Creole Kycklingburgare inspirerad av Max. Jalapeño, bacon och Hot Creole-dressing sätter styrkan på denna smakrika burgare.
Så här gör du
Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning på förpackningen. Stek bacon – byt gärna ut till kycklingbacon för en klimatsmartare måltid.
Ta ett Max Friscobröd och lägg valfri mixsallad samt ett par ringar rödlök i botten. Lägg på kycklingburgaren
Stryk på en klick Max Hot Creole-dressing. Lägg på två baconbitar och toppa med lite krasse samt för lite extra styrka några jalapeños. Avsluta med toppbrödet. Servera direkt.
Smaklig måltid!
FLER RECEPT
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel