
Pitabröd med kyckling, chilihummus och gurkyoghurt
Ingredienser
Pitabröd med kyckling
Chilihummus
Gurkyoghurt

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Detta pitabröd med kyckling-recept hämtar inspiration från Mellanöstern. Smaksätt fredagsmyset eller picknicken med denna enkla, goda rätt gjord.
Så här gör du
Chilihummus: Skölj de kokta kikärtorna i kallt vatten och låt rinna av.
Mixa kikärtorna släta med vitlök, tahini, olivolja, Sambal oelek och buljong.
Smaka av med salt och pressad citron.
Gurkyoghurt: Skala gurkan och ta bort kärnhuset. Finhacka därefter gurkan.
Lägg yoghurt i en skål. Blanda med gurkan, citronskal, paprika, och mynta. Smaka av med salt och peppar.
Fyll pitabröden med salladsbladet. Lägg i hummus och kycklingen. Ringla över gurkyoghurten.
Smaklig måltid!


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad