
Korv med bröd och äppel- och gurkmajonnäs
Ingredienser
Till korven
Äppel- och gurkmajonnäs

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hemgjord gurkmajonnäs är något alldeles extra. Den här varianten av gurkmajo, med äpple, saltgurka och en nypa kummin, är en kulinarisk upplevelse.
Så här gör du
Äppel- och gurkmajonnäs: Skala äpplet. Tärna det fint eller riv det med ett rivjärn. Hacka saltgurkan.
Blanda majonnäs och malen kummin med det fintärnade äpplet och den hackade saltgurkan.
Smaka av med svartpeppar.
Korv med bröd: Grilla korvarna och värm bröden. Lägg ett salladsblad i botten av bröden och lägg sedan i korven.
Toppa med senap och ketchup, äpple- och gurkmajo och sist rostad lök. Servera och njut!


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel