
Kycklinggrillkorv Klassisk med grillad spetskålssallad och dragondressing
Ingredienser
Spetskålssallad
Dragondressing

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Här får den smakrika kycklingkorven sällskap av en makalöst god sallad där grillad spetskål, paprika och kycklingbacon är de bärande ingredienserna. Servera med dragondoftande och krämig dressing.
Så här gör du
Grillad spetskålsallad: Dela spetskålen i 6 klyftor, salta, peppra och häll över lite olivolja. Grilla kålen först på direkt värme och sedan på indirekt värme tills den är mjuk. Det tar totalt ca 10-15 min. Grilla paprika och potatis på direkt värme.
Skär ner kålen i bitar och blanda med skivad paprika, potatis och spenat. Grilla kycklingbaconet och skär det sedan i strimlor. Toppa salladen med baconbitarna
Dragondressing: Blanda en dressing på hackad dragon, dijonsenap, majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Grilla kycklingkorven och servera direkt med sallad och dressing.
Smaklig måltid!

FLER RECEPT

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad