Allt i en panna med kycklingone pot chicken
Ingredienser
Kyckling
Marinad
Ris
Topping
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkelt, bekvämt och sparar disk när man lagar all mat i en panna. Här med kycklingklubba som blir mör och saftig.
Så här gör du
Marinad
Blanda kycklingklubborna med salt, yoghurt, ingefärspasta, vitlökspasta, gurkmeja och röd chili.
Stek kyckling och koka ris
Hetta upp olja i en kastrull och stek kycklingen tills den är brun i 10-12 minuter på medelvärme.
Lyft ur kycklingen, tillsätt skivad lök, en skvätt vatten, lagerblad, tomater, persilja och ingefärspasta. Häll av vattnet från riset och fräs med övriga ingredienser i 2-3 minuter.
Tillsätt kokosmjölk och varmt vatten.
Lägg tillbaka kycklingen på toppen av riset i grytan.
Koka i 15-20 minuter på låg värme med locket på.
Topping
Strö över garam masala, hackade korianderblad och lite smör.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel