Allt i en panna med kycklingone pot chicken
Ingredienser
Kyckling
Marinad
Ris
Topping
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkelt, bekvämt och sparar disk när man lagar all mat i en panna. Här med kycklingklubba som blir mör och saftig.
Så här gör du
Marinad
Blanda kycklingklubborna med salt, yoghurt, ingefärspasta, vitlökspasta, gurkmeja och röd chili.
Stek kyckling och koka ris
Hetta upp olja i en kastrull och stek kycklingen tills den är brun i 10-12 minuter på medelvärme.
Lyft ur kycklingen, tillsätt skivad lök, en skvätt vatten, lagerblad, tomater, persilja och ingefärspasta. Häll av vattnet från riset och fräs med övriga ingredienser i 2-3 minuter.
Tillsätt kokosmjölk och varmt vatten.
Lägg tillbaka kycklingen på toppen av riset i grytan.
Koka i 15-20 minuter på låg värme med locket på.
Topping
Strö över garam masala, hackade korianderblad och lite smör.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel