Små & fina minutfiléer med matvetesallad och rabarber
Ingredienser
Matvetesallad
Honungsmarinerade rabarber
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyckling och rabarber är en oväntad och lyckad smakkombination som måste provas. De Små och fina Minutfiléerna är kryddstekta och smakrika, medan de honungsmarinerade rabarberna ger salladen vackra färger och fin sötsyrlig smak.
Så här gör du
Marinera rabarber
Honungsmarinerade rabarber: Blanda rabarbertärningarna med honungen och salta lätt. Låt marinera i cirka 20 min.
Gör matvetesallad
Matvetesallad: Koka broccolibuketterna och den hackade stjälken i saltat vatten i ett par minuter och kyl sedan direkt i isvatten. Blanda broccolin med matvete, paprika, salladslök, olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Stek kyckling
Krydda och stek de Små & Fina Filéerna snabbt i het panna med smör och olja.
Servering
Toppa matvetesalladen med kyckling, mangoldskott och rabarberhonung. Servera!
Smaklig måltid!
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
FLER RECEPT
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel