
Filé
Kycklingfilén är en kär kamrat i köket. Ett gott, milt och magert kött som passar alla smaker och gärna låter sig matchas med dina favoritkryddor och tillbehör.
Produkter

850 g

1000 g

250 g

450 g

300 g

925 g

925 g

300 g

500 g

1000 g

700 g

1500 g

650 g

900 g

750 g

750 g

900 g

300 g

700 g

600 g

600 g

450 g

300 g

700 g
Recepttips

Chickenburger med klyftpotatis

Markiz Taintons KycklingSteak Kantarell med äpple och citroncrème

Cranberry Chicken på Urbenad hel kyckling

KycklingSteak Kantarell med smörstekta kantareller

Chicken´n´ Waffles

Kycklingramen med zoodles och misodressing

Asiatisk kycklingballotine av Jonas Svensson

10 talets hälsotrendigaste rätt: kycklingsallad

00-talets hälsosamma kycklingwrap

Kycklingwok – 90-talets hetaste trend

Flygande Jakob – 70 talets klassiker

Citron & dillmarinerad Urbenad hel kyckling med färskpotatis & dillsås

Schnitzel på kycklingfilé med sardellsmör, kapris och citron

Grillad Minutfilé Peppar, sallad på färskpotatis, zucchini med lime, mango och fetaost

Chicken Stir-Fry med thaibasilika

Ballotine på kycklingsteak, primörer och ramslökshollandaise

Ballotine på Urbenad hel kyckling med smak av örter

Urbenad hel kyckling Jalapeno-Style

Ballotine på kycklingsteak, svartrot, savoykål, tryffel

Kryddig KycklingSteak på fräsch salladsbädd

Kycklingschnitzel med tahinisås

Kyckling ”Paillard” med ruccolasallad och nobisdressing

Ugnsbakade eko-kycklingbröst med örter och potatis

Pizza Bianco med kyckling, päron och grönkål

Höstig kycklingpaj med sötpotatis

Kycklinggryta med sötpotatis och haricots verts

Vitlöksstekt kycklingbröst med kantarellrisotto – toppad med basilika

Mör kycklingfilé med höstens goda rotfrukter och dillkräm

Gryta på kycklinglårfilé med tomat, bönor och vitlök

Marinerad kycklingfilé med ugnsbakad knippmorot och hasselnötter

Vitlöksmarinerad kycklingfilé med äppel- och rödlökschutney, fänkål och rostad potatis

Citronstekt lårfilé med svampragu, svampkesella och rostad potatis

Kycklingfilé toppad med oliv på en bädd av tomat, zucchini och kapris

Friterad kyckling med sweet chili och nudelsallad i isbergsblad

Grillade kycklinglår med aubergine, yoghurt och gurksallad

Citrongrillad kycklinglårfilé med pastasallad avfärska bönor

Kryddstekt kycklingfilé med stekta morötter, getostcreme och potatis

Salviastekt kycklinglårfilé med pasta, tomater, kapris och oliver

Baconlindad kyckling med svamp- och ostfyllning

Kycklingtacos med rostat majs och chipotlemajonnäs

Citronstekt kycklingbröstfilé med rostad vitlökssås, rödbetor och spenat

Ångade vårprimörer med fröbakade Små & fina Minutfiléer

Små & fina Minutfiléer med matvetesallad och rabarber

Sesambakade Små & fina Minutfiléer med asiatisk sallad

Örtstekta Små & fina Minutfiléer med vårsallad och getostcrème

Salviastekta kycklingfiléer med citronpasta

Minutfilé i äpple- och chiliglaze med grillad gurksallad och krassesmör

Örtstekt kyckling från Bosarp med bönsallad och ärtcrème

KycklingSteak på rostat levainbröd med svamp och vitlökscrème

Anchochili-KycklingSteak med coleslaw, salsa och sötpotatispommes

Citronstekt KycklingSteak med bönsallad och sesamdressing

KycklingSteak med ratatouille och klyftpotatis

Klassisk kycklinggryta med svamp och morötter

Gumbo – kreolsk kycklinggryta med en het smak

Mini-Jansson med kyckling