Smarrig pasta med kyckling, grönkål och rostade valnötter
Ingredienser
Pasta med kyckling
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En supergod pastarätt med kyckling, valnötter och grönkål i en vitlöksdoftande gräddsås. Om du rostar valnötterna så kommer den goda smaken fram bättre.
Så här gör du
Koka pastan i saltat vatten. Rosta valnötterna i en torr stekpanna tills de fått lite färg.
Hacka vitlöken och strimla grönkålen, stek i olivolja på medelvärme. Häll på grädden och låt det puttra ihop i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner den nykokt pastan och kycklingen i såsen. Servera i djupa tallrikar. Riv över parmesan och toppa med valnötterna.
Smaklig måltid!
Kronfågels kyckling är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: kycklingkött
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett