
Smarrig pasta med kyckling, grönkål och rostade valnötter
Ingredienser
Pasta med kyckling

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En supergod pastarätt med kyckling, valnötter och grönkål i en vitlöksdoftande gräddsås. Om du rostar valnötterna så kommer den goda smaken fram bättre.
Så här gör du
Koka pastan i saltat vatten. Rosta valnötterna i en torr stekpanna tills de fått lite färg.
Hacka vitlöken och strimla grönkålen, stek i olivolja på medelvärme. Häll på grädden och låt det puttra ihop i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner den nykokt pastan och kycklingen i såsen. Servera i djupa tallrikar. Riv över parmesan och toppa med valnötterna.
Smaklig måltid!
Kronfågels kyckling är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: kycklingkött
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese