Kycklingpaj med chèvreost, betor och spenat
Ingredienser
pajdeg
fyllning
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gör en härlig paj på gårdagens kycklingrester tillsammans med chèvreost och betor. Alla älskar paj!
Så här gör du
Pajdeg
Blanda ihop mjöl och smör. Tillsätt vatten och knåda ihop till en smidig deg. Tryck ut pajdegen i en pajform och låt vila i kylen i ca en halvtimma.
Fyllning
Blanda kyckling med klyftade betor, smulad chèvreost, crème fraiche och ägg tillsammans med spenat. Salta och peppra.
Baka av pajskalet i ugn på 225 grader i ca 10 min. Slå sen över fyllningen och baka i ytterligare 20-25 minuter tills fyllningen stannat. Ta ur ugnen och ringla över honung.
Använd gärna rester från gårdagens kyckling i pajen.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd