
Stark kebabsallad av kyckling med rostad potatis, tomater och chilidressing
Ingredienser
Kebabsallad av kyckling
Chilidressing

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Denna mättande kebabsallad serveras med varm kebabkyckling och rostad potatis. Ett nyttigt och klimatsmart sätt att avnjuta fantastisk kebab.
Så här gör du
Kebabkycklingsallad:
Värm ugnen till 225 °. Tvätta potatisarna och lägg dem i en långpanna. Salta och vänd med olivolja, krossad vitlök och timjankvistar.
Rosta potatisen i 15 – 20 minuter tills de är mjuka. Lägg i kycklingkebaben under de sista 5 minuterna.
Under tiden potatisen är i ugnen blandar du till den härliga salladen. Skiva rödlöken tunt och tärna plommontomaterna. Klyfta kronärtskockor.
Blanda ihop allt med babyspenat och ruccola.
Chilidressing:
Blanda ihop majonnäs, gräddfil, rökt paprikapulver, tabasco och tigersås. Smaka av med salt. Tigersås hittar du i välsorterade matbutiker.
Lägg upp potatisen, kycklingen och salladen på ett stort fat, blanda om och toppa med chilidressingen.
Smaklig måltid!


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel