Bulgursallad med Stekt och Skivad Caesar-kyckling och kronärtskockor
20 min |
Ingredienser
Bulgursallad med kyckling
350 g
kokt bulgur
100 g
kronärtskocksbottnar (burk)
2
tomater, tärnade
3
salladslökar, tunt skivade
1 msk
persilja, hackad
1
citron, skal och saft
Basilikadressing
1 dl
majonnäs
2 msk
gräddfil
15 g
hackad basilika
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Med ätklar, stekt och skivad Caesar-kyckling gör du enkelt en matig sallad. I den här goda varianten möter kycklingens Caesarsmak mustiga kronärtskockor och en len basilikakräm.
Så här gör du
Bulgursallad
Dela kronärtskockorna i mindre bitar och blanda med bulgur och tomat. Vänd i salladslöken, persilja och citron. Smaka av med salt och peppar.
Toppa med Caesar Stekt & skivad kyckling som är färdigstekt.
Basilikadressing
Blanda en dressing med majonnäs, gräddfil och basilika. Smaka av med salt.
Lägg en klick på salladen.
Smaklig måltid!