Bulgursallad-med-Caesar-kyckling-stekt-och-skivad
(2 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Bulgursallad med Stekt och Skivad Caesar-kyckling och kronärtskockor

20 min |

Med ätklar, stekt och skivad Caesar-kyckling gör du enkelt en matig sallad. I den här goda varianten möter kycklingens Caesarsmak mustiga kronärtskockor och en len basilikakräm.

Ingredienser

Bulgursallad med kyckling

350 g
kokt bulgur
100 g
kronärtskocksbottnar (burk)
2
tomater, tärnade
3
salladslökar, tunt skivade
1 msk
persilja, hackad
1
citron, skal och saft

Basilikadressing

1 dl
majonnäs
2 msk
gräddfil
15 g
hackad basilika
Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Med ätklar, stekt och skivad Caesar-kyckling gör du enkelt en matig sallad. I den här goda varianten möter kycklingens Caesarsmak mustiga kronärtskockor och en len basilikakräm.

Så här gör du

Bulgursallad
Dela kronärtskockorna i mindre bitar och blanda med bulgur och tomat. Vänd i salladslöken, persilja och citron. Smaka av med salt och peppar.

Toppa med Caesar Stekt & skivad kyckling som är färdigstekt.

Basilikadressing
Blanda en dressing med majonnäs, gräddfil och basilika. Smaka av med salt.

Lägg en klick på salladen.

Smaklig måltid!

Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!