
Bulgursallad med Stekt och Skivad Caesar-kyckling och kronärtskockor
20 min |
Ingredienser
Bulgursallad med kyckling
400 g
Ceasar Stekt & skivad kyckling
350 g
kokt bulgur
100 g
kronärtskocksbottnar (burk)
2
tomater, tärnade
3
salladslökar, tunt skivade
1 msk
persilja, hackad
1
citron, skal och saft
Basilikadressing
1 dl
majonnäs
2 msk
gräddfil
15 g
hackad basilika

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Med ätklar, stekt och skivad Caesar-kyckling gör du enkelt en matig sallad. I den här goda varianten möter kycklingens Caesar-smak mustiga kronärtskockor och en len basilikakräm.
Så här gör du
Bulgursallad: Dela kronärtskockorna i mindre bitar och blanda med bulgur och tomat. Vänd i salladslöken, persilja och citron. Smaka av med salt och peppar.
Toppa med Minutkyckling Caesar.
Basilikadressing: Blanda en dressing med majonnäs, gräddfil och basilika. Smaka av med salt.
Lägg en klick på salladen.
Smaklig måltid!


Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad