
Bulgursallad med Stekt och Skivad Caesar-kyckling och kronärtskockor
20 min |
Ingredienser
Bulgursallad med kyckling
400 g
Ceasar Stekt & skivad kyckling
350 g
kokt bulgur
100 g
kronärtskocksbottnar (burk)
2
tomater, tärnade
3
salladslökar, tunt skivade
1 msk
persilja, hackad
1
citron, skal och saft
Basilikadressing
1 dl
majonnäs
2 msk
gräddfil
15 g
hackad basilika

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Med ätklar, stekt och skivad Caesar-kyckling gör du enkelt en matig sallad. I den här goda varianten möter kycklingens Caesarsmak mustiga kronärtskockor och en len basilikakräm.
Så här gör du
Bulgursallad
Dela kronärtskockorna i mindre bitar och blanda med bulgur och tomat. Vänd i salladslöken, persilja och citron. Smaka av med salt och peppar.
Toppa med Minutkyckling Caesar.
Basilikadressing
Blanda en dressing med majonnäs, gräddfil och basilika. Smaka av med salt.
Lägg en klick på salladen.
Smaklig måltid!
