Strimlad kycklinglårfilé med kebabkrydda i pitabröd
Ingredienser
Kycklinglårfilé kebab
Chilisås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklinglårfilé kebab som är mycket god och busenkel att göra. Serveras i pitabröd tillsammans med krispiga grönsaker, meze-yoghurt och het chilisås.
Så här gör du
Chilisås: Fräs lök och vitlök i lite olja och tillsätt tomater. Låt sjuda i cirka 5 minuter.
Tillsätt övriga ingredienser. Mixa slät och smaka av med salt och peppar.
Blanda en sallad av grönsakerna. Vänd i olivolja och smaka av med salt.
Blanda kycklingen med kebabkrydda
Stek kycklingen snabbt i olja tillsammans tills den är genomstekt.
Värm bröden och fyll med yoghurt, chilisås, sallad och kyckling.
Smaklig måltid!
Kan man äta kycklingkebab kall? Ja, men den är som godast varm
Vad innehåller kycklingkebab? Kycklingkebab från kronfågel bestårav lårfilé
Vad kostar kyckling kebab? Kycklingkebab från kronfågel är ett prisvärt middagsalternativ
Kronfågels strimlade lårfilé är 100 % svensk kyckling.
Kycklingen har ursprung Sverige då den är både uppfödd på våra svenska gårdar och slaktad här. Läs gärna mer om våra svenska gårdar under den här länken=>.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd