Tacos med kycklingpinnar och picklad rödkål
Ingredienser
Kycklingpinnar
Picklad rödkål
Kumminmajonnäs
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Välj kycklingpinnar till fredagstacosen. Servera med majo & picklad rödkål.
Så här gör du
Kycklingpinnar
Stek kycklingpinnarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Picklad rödkål
Vispa ihop ättika, socker och vatten till en pickleslag och koka upp. Strimla rödkålen. Salta lätt och slå sedan över pickleslagen när den svalnat lite.
Majjo
Vispa ihop ingredienserna till majonnäsen.
Servering
Stek tortillabröden snabbt på hög värme och toppa dem med machésallad, picklad rödkål, kycklingpinnar och kumminmajonnäs. Avsluta med mynta och skuren salladslök. Pressa gärna över några limeklyftor.
FLER RECEPT
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel