
Tunnbrödsrullar med kyckling i krassedressing
10 min | Enkelt
Ingredienser
Tunnbrödsrullar med kyckling
400 g
Grillkyckling
4
romansalladsblad
4
rosésalladsblad
4
rädisor
4
mjuka tunnbröd
Krassedressing
2 askar
kryddkrasse
2 dl
majonnäs
2 msk
gräddfil

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Picknick i trädgården – bjud dina vänner på extra goda tunnbrödrullar. Fyllda med riven färdiggrillad kyckling, sallad och krassedressing.
Så här gör du
Klipp krassen och blanda med majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Stryk ett lager med krassedressing på bröden, lägg på salladsbladen. Skiva rädisa och lägg på.
Toppa med kycklingen och smaka av med salt och peppar. Rulla ihop brödet och rulla sedan in i smörpapper.
Smaklig måltid!
