
Kycklingburgare med sesam och limemarinerad gurka och sojamajonnäs
Ingredienser
Limemarinerad gurka
Sojamajonnäs

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lyxa till det hemma med dessa kycklingburgare. Sesam, limemarinerad gurka och sojamajonnäs förgyller kycklingen.
Så här gör du
Skala och skiva gurka tunt, marinera med lime, sambal oelek och sesamolja. Smaka av med salt och vänd i sesamfrön. Låt stå.
Vispa äggula med vinäger, senap, soja och tillsätt olja i mycket små mängder till en början. Alla ingredienser med samma temperatur! Smaka av med salt och tabasco.
Stek kycklingburgarna. Arrangera med den lime-marinerade gurkan i botten. Lägg därefter på burgaren och toppa med tunt skivad rödlök. Lägg på sojamajonnäs och brödtoppen. Smaklig måltid!


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese