Hot Creole Kycklingburgare med jalapeño och bacon
12 min | Enkelt
Ingredienser
Starka kycklingburgare
1 paket
Max Crispy kycklingburgare
4
Max Friscobröd
1 paket
bacon
jalapeños, färska eller burk
1
tomat
1
röd lök
Max Hot Creole-dressing
Mixsallad
Krasse
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hot Creole Kycklingburgare inspirerad av Max. Jalapeño, bacon och Hot Creole-dressing sätter styrkan på denna smakrika burgare.
Så här gör du
Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning på förpackningen. Stek bacon – byt gärna ut till kycklingbacon för en klimatsmartare måltid.
Ta ett Max Friscobröd och lägg valfri mixsallad samt ett par ringar rödlök i botten. Lägg på kycklingburgaren
Stryk på en klick Max Hot Creole-dressing. Lägg på två baconbitar och toppa med lite krasse samt för lite extra styrka några jalapeños. Avsluta med toppbrödet. Servera direkt.
Smaklig måltid!