
Hot Creole Kycklingburgare med jalapeño och bacon
Ingredienser
Starka kycklingburgare

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hot Creole Kycklingburgare inspirerad av Max. Jalapeño, bacon och Hot Creole-dressing sätter styrkan på denna smakrika burgare.
Så här gör du
Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning på förpackningen. Stek bacon – byt gärna ut till kycklingbacon för en klimatsmartare måltid.
Ta ett Max Friscobröd och lägg valfri mixsallad samt ett par ringar rödlök i botten. Lägg på kycklingburgaren
Stryk på en klick Max Hot Creole-dressing. Lägg på två baconbitar och toppa med lite krasse samt för lite extra styrka några jalapeños. Avsluta med toppbrödet. Servera direkt.
Smaklig måltid!

FLER RECEPT

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel