Hot-Creole-Kycklingburgare-med-Jalapeño-och-Bacon
(2 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Hot Creole Kycklingburgare med jalapeño och bacon

12 min | Enkelt

Hot Creole Kycklingburgare inspirerad av Max. Jalapeño, bacon och Hot Creole-dressing sätter styrkan på denna smakrika burgare.

Ingredienser

Starka kycklingburgare

1 paket
Max Crispy kycklingburgare
4
Max Friscobröd
1 paket
bacon
jalapeños, färska eller burk
1
tomat
1
röd lök
Max Hot Creole-dressing
Mixsallad
Krasse
Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Hot Creole Kycklingburgare inspirerad av Max. Jalapeño, bacon och Hot Creole-dressing sätter styrkan på denna smakrika burgare.

Så här gör du

Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning på förpackningen. Stek bacon – byt gärna ut till kycklingbacon för en klimatsmartare måltid.

Ta ett Max Friscobröd och lägg valfri mixsallad samt ett par ringar rödlök i botten. Lägg på kycklingburgaren

Stryk på en klick Max Hot Creole-dressing. Lägg på två baconbitar och toppa med lite krasse samt för lite extra styrka några jalapeños. Avsluta med toppbrödet. Servera direkt.

Smaklig måltid!

Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!