Varm pastasallad med kyckling
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Barnvänlig & smakrik pastasallad med stekt och skivad kyckling Caesar. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja och fräs lök, vitlök och kycklingen på medelvärme i ca 3 min. Tillsätt smetana och pastavatten och låt koka ihop i ca 5 min.
Tillsätt citronjuice, ärtor och spenat och blanda.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med den krämiga kycklingen och tomater, gräslök och dill.
Smaka av med salt & peppar. Toppa med parmesanost.
Kronfågels kyckling har ursprung i Sverige. Det innebär att den är född, uppväxt och slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett